057 48 89 01
info@rouwcenter-jonckheere.be
Hooyaardstraat 23a, Langemark-Poelkapelle

Antoin Lanoye 15 maart 1935 - 5 maart 2020

Regelgeving in verband met begrafenissen:

Vanaf vandaag 13 maart, 24 uur, en dit tot en met 3 april zullen alle uitvaartdiensten in intieme kring gebeuren. Er wordt gevraagd, zolang deze maatregel van kracht is, zich daaraan te willen houden en dit in het belang van iedereen.

Voor morgen zaterdag wordt nog een uitzondering toegestaan maar daarvoor doen wij toch een beroep op het gezond verstand om toch reeds zoveel mogelijk rekening te houden met de genomen maatregel. Tijdens de diensten zal de familie niet gecondoleerd kunnen worden, is er geen offerande en communie. Wij zijn ervan overtuigd dat u begrip kunt opbrengen voor deze regeling en rekenen op de medewerking van iedereen.

Rouwbrief
Antoin is de geliefde echtgenoot van mevrouw Rita Nollet, hij is geboren in Langemark op 15 maart 1935 en op 5 maart 2020 vredevol overleden in Langemark, U wordt vriendelijk uitgenodigd tot de plechtige uitvaartplechtigheid die zal plaats hebben in de Sint-Pauluskerk in Langemark op zaterdag 14 maart 2020 om 10.30 uur, gevolgd door de begrafenis in de familiegrafkelder op de gemeentelijke begraafplaats in Langemark

Condolaties(118)

Schrijf een condolatie