Onze Geschiedenis

In 1973 startte Joris Jonckheere met de begrafenisonderneming op de nieuwe kalsijde 20 te Langemark. Eind 2000 begin 2001 werd het familie bedrijf overgenomen door zoon Bart Jonckheere.

In 2013 werd het bedrijf omgevormd tot BVBA begrafenissen Jonckheere Bart en Katy.

Sedert  september 2015 beschikken wij over een eigen drukkerij. Zo kunnen wij in onderling overleg alle drukwerk op een efficiënte en snelle manier verzorgen.

In 2017 werd een volledige nieuwbouw gezet op de op een nieuwe locatie, rustig en centraal gelegen, langs de Hooyaardstraat in Langemark en is nu de huidige locatie van Rouwcenter Jonckheere.

Onze Visie

Mensen een afscheid samen laten beleven, met een gevoel dat bijdraagt aan de verliesverwerking en dat kracht geeft om verder te gaan.’

Vanuit deze gedachte biedt Rouwcenter Jonckheere ondersteuning en zorg om het laatste afscheid tot een onvergetelijke, waardevolle herinnering te maken. Om het verlies en verdriet een plek te geven en de kracht te vinden verder te gaan.

Onze Missie

Verder investeren in kwaliteit en service, een persoonlijke en correcte aanpak luisteren naar uw wensen en overtuiging en deze omzetten naar een perfecte regeling en uitvoering, mét oog voor detail maar zonder overbodige zaken.

Doorheen de jaren hebben wij het vertrouwen gekregen van vele families en daar zijn wij dankbaar voor. Wij blijven ons elke dag verder inzetten en blijven trouw aan onze principes: een correcte aanpak, een discrete steun en een verzorgde begeleiding. Wanneer u met ons in contact komt, zult u niet het gevoel hebben ‘één van de zovele’ te zijn. Integendeel, voor ons is elk overlijden een uniek gebeuren. Elke familie is anders, en elke familie heeft zijn eigen wensen.

UITVAARTZORG DIE BIJ U PAST :

Het verlies van een dierbare is voor de naaste familie, vrienden en kennissen een emotionele en ingrijpende ervaring. Van het ene moment op het andere wordt men geconfronteerd met vele vragen en beslissingen die op korte tijd moeten genomen worden.

Rouwcentrum Jonckheere begeleidt u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart met veel respect, liefde voor het vak en aandacht voor de wensen van de overledene en/of nabestaanden

Onze diensten

Ons Team