057 48 89 01
info@rouwcenter-jonckheere.be
Hooyaardstraat 23a, Langemark-Poelkapelle

Rouwartikelen

In onze winkel kan u terecht voor een uitgebreid gamma aan rouwartikelen en accessoires.

Een tendens die we vandaag kennen is dat vele mensen graag iets van de overledene dicht bij hun houden. De uitvaartsector is mee geƫvolueerd en vandaag zijn er dan ook tal van rouwartikelen of accessoires op de markt die het mogelijk maken om iets tastbaar te bewaren. Zo bieden wij een uitgebreid gamma van sierurnen aan die speciaal ontwerpen zijn om de assen van uw overledene thuis een mooie plaats te geven. Daarnaast vindt u bij ons ook kleinere urnen en een collectie van juwelen om een symbolisch gedeelte van de as in te bewaren. Een concept dat ook steeds meer gebruikt wordt is het dragen van een juweel met een vingerafdruk van de overledene. Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

gedenkplaatjes

Gedenkplaatjes

Wij hebben een uitgebreid assortiment gedenkstenen in verschillende maten en kleuren. Deze kunnen zowel van een standaardtekst als van een gepersonaliseerde tekst voorzien worden.

kisten

Kisten

Ons aanbod kisten is uitgebreid, van klassiek tot design en keuze in verschillende prijsklassen.

bloemen

Kunstzijdebloemen

In onze winkel kan u gedurende het hele jaar terecht voor een ruim assortiment kunstzijde bloemen. In de weken voor Allerheiligen hebben wij een nog ruimer assortiment voor u klaar staan.

Natuurbloemen

U kan bij ons terecht voor een ruime keuze in natuurbloemen. Deze zijn uit een catalogus te kiezen en worden door onze bloemist geleverd op de avond voor de afscheidsviering.

Grafmonumenten

Op de plaatselijke begraafplaats geven we onze dierbare overledene een plaats om te rusten. De begraafplaats is een plaats waar we kunnen gedenken, tot rust kunnen komen, even praten of misschien gewoon even stilstaan. Bij ons kan u ook terecht voor de verzorging van het grafmonumenten. Om een goede service te kunnen blijven verlenen hebben wij besloten om ons enkel toe te leggen op de grafmonumenten voor urnengraven en columbaria. Voor de begraafplaatsen in Langemark-Poelkapelle verzorgen wij ook de klassieke grafmonumenten. In ons streven naar perfectie tot in de kleinste details werken wij voor het verzorgen van onze grafmonumenten enkel samen met professionele en gespecialiseerde partners.

U kan met ons een afspraak maken zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. Let op dat u voor het bestellen van een grafmonument best eerst telefonisch of per mail een afspraak maakt. In onze winkel kan u steeds terecht voor verschillende grafversieringen waaronder lantaarntjes, bloemvazen en gedenkspreuken.

Bij ons kan u terecht voor lantaarns in verschillende materialen en afmetingen.

Als u uw dierbare graag dicht bij u wil houden, dan kan een gedenkjuweel een mooie herinnering zijn. U kan bij ons terecht voor een ruim assortiment gedenkjuwelen met as en/of met een vingerafdruk van de overledene.

In het as-buisje dat vooraan op de kader geplaatst is, wordt een beetje as van de overledene bewaard. Zo kan u op een subtiele manier een beetje as van uw dierbare in huis bewaren.