Daniel Steen

...

Daniel is geboren in Merkem op 6 juni 1935 en is van ons heengegaan in Merkem op 2 oktober 2021. Hij is de echtgenoot van Clara Degry . De uitvaartplechtigheid waarbij u allen wordt uitgenodigd zal plaatsvinden in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Madonna ( Langemark-Poelkapelle) op vrijdag 8 oktober om 10.00 uur. Na de uitvaartplechtigheid volgt de crematie en zal de as van Daniel begraven worden in de familiegrafkelder op de gemeentelijke begraafplaats in Merkem. Er is mogelijkheid om Daniel een laatste groet te brengen, van maandag tot en met donderdag van 15:00 tot 19:00 uur, een telefonische afspraak vooraf is niet meer nodig. We bewaren het beeld van Daniel voor altijd in ons hart.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Robert Vanlouwe

...

Robert is geboren in Langemark op 10 mei 1928 en van ons heengegaan in WZC De Boomgaard in Langemark op 26 september 2021. Hij is de echtgenoot van Maria Zutterman. Hij is de vader van Annemie, Johan en Hilde. De plechtige uitvaartdienst zal plaats vinden in de Sint-Pauluskerk in Langemark op donderdag 30 september 2021 om 10.30 uur, gevolgd door de crematie en bijzetting in het urnenveld op de gemeentelijke begraafplaats ven Langemark. We bewaren het beeld van Robert voor altijd in ons hart.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Madeleine De Vlaminck

...

Madeleine is geboren in Westrozebeke op 19 oktober 1926 en van ons heengegaan in Langemark op 23 september 2021. Ze is de echtgenote van wijlen de heer Michel Vandamme (+2014). De uitvaartplechtigheid zal doorgaan in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Poelkapelle op woensdag 29 september om 10.00 uur, gevolgd door de crematie. Daaropvolgend zullen we de urne van Madeleine herenigen bij haar geliefde echtgenoot op de gemeentelijke begraafplaats in Poelkapelle. We bewaren het beeld van Madeleine voor altijd in ons hart.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Walter Verbeke

...

Walter is geboren in Ingelmunster op 24 juli 1940 en overleden in het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper op 21 september 2021. Hij is de echtgenoot van Lena Meeuws. Het afscheid van Walter zal plaatsvinden volgens de wens van zijn dierbaren in intieme kring. Een stil moment bij Walter is mogelijk op donderdag 23 september, vrijdag 24 september van 15.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag 25 september van 15.00 uur tot 16.30 uur. Een telefonische afspraak is niet meer nodig. We vragen u vriendelijk om het dragen van een mondmasker. De familie wenst via dit bericht ook haar waardering en dank te uiten aan: zijn huisdokter, dokters, verplegend en verzorgend personeel van het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper voor hun goede zorgen en allen die Walter genegen waren. Het beeld van Walter zal voor altijd een plaatsje krijgen in onze gedachten.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Omer Pattyn

...

Omer is geboren in Zonnebeke op 23 november 1935 en overleden in het WZC De Boomgaard in Langemark op 15 september 2021. Hij is de echtgenoot van Rosa Stevens. Het afscheid van Omer zal plaatsvinden volgens de wens van zijn naasten in intieme kring. Een moment van bezinning en herinnering bij Omer is mogelijk op woensdag 15 september en donderdag 16 september van 15.00 uur tot 19.00 uur, een telefonische afspraak is niet meer nodig. We vragen u vriendelijk om het dragen van een mondmasker. De familie wenst via dit bericht ook haar waardering en dank te uiten aan: zijn huisdokter, het verplegend en verzorgend personeel van WZC De Boomgaard in Langemark voor hun inzet en goede zorgen. Het beeld van Omer zal voor altijd in onze gedachten een plaatsje krijgen.

Condoleren Bloemen bestellen

Maria Harteschene

...

Maria is geboren in Poelkapelle op 03 mei 1924 en van ons heengegaan in WZC De Boomgaard in Langemark op 14 september 2021. Ze is de echtgenote van wijlen de heer Andre Verbrugghe. (+2001) De plechtige uitvaartdienst zal plaatshebben in de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Poelkapelle en in familiekring. Daarna zullen we Maria begeleiden naar haar laatste rustplaats op gemeentelijke begraafplaats in Poelkapelle, waar ze altijd ook voorheen woonachtig was. We bewaren het beeld van Maria voor altijd in ons hart.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Lucretia Dewaele

...

Lucrese is geboren in Boezinge op 22 september 1942 en van ons heengegaan in Ieper op 4 september 2021. Zij is de echtgenote van Jozef Deroo, moeder van Katrien, Marjan en Rudi en grootmoeder van Arne, Indra en Morgan. Het afscheid van Lucrese zal plaatsvinden volgens de wens van haar familie in beperkte kring. Een moment van bezinning en herinnering bij Lucrese is mogelijk van maandag 6 september 2021 tot en met vrijdag 10 september 2021van 15.00 uur tot 19.00 uur, een telefonische afspraak is niet meer nodig. Het beeld van Lucrese zal voor altijd in onze gedachten een plaatsje krijgen.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Rosa Vandeputte

...

Rosa is geboren in Ieper op 25 september 1933 en plots van ons heengegaan in Ieper op 5 augustus 2021. Zij is de echtgenote van de heer Paul Beyls. De uitvaartdienst zal plaatshebben in familiekring en volgens de huidige maatregelen, gevolgd door crematie en aansluitend zullen we de urne van Rosa een plaatsje geven in de familiegrafkelder op de gemeentelijke begraafplaats van Langemark . We bewaren het beeld van Rosa voor altijd in ons hart.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen