Anna Lemiegre

...

Anna zag het levenslicht voor het eerst op 23 oktober 1933 in Vlamertinge en is zachtjes van ons heengegaan op 18 september 2023 in Home Vrijzicht in Elverdinge. Zij is de echtgenote van wijlen de heer Antoon Desender en moeder van Jacques en Patrick. De uitvaartdienst zal plaatshebben in besloten kring gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats van Boezinge. Een laatste groet bij Anna is mogelijk op dinsdag 19 en woensdag 20 september telkens van 15 tot 19 uur. Een liefdevol woord, een zacht gebaar, daar waar ieder moederhart een bijzondere zorg draagt, zo zal zij een plaatsje krijgen in onze gedachten.

Condoleren Bloemen bestellen

Joseph Dhondt

...

Joseph is geboren in Poelkapelle op 19 maart 1940 en is van ons heengegaan in Ieper op 18 september 2023. Hij is de zoon van wijlen André Dhondt en Maria Hoste. De uitvaartplechtigheid zal plaatshebben in intieme kring, na de uitvaart zullen we Joseph herenigen bij zijn geliefde ouders op de gemeentelijke begraafplaats van zijn geboorte en woonplaats Poelkapelle. Volgens de wens van de familie is er geen mogelijkheid tot een laatste groet, we zullen Joseph gedenken zoals hij was, eenvoudig en oprecht en zullen hem uit eerbied op deze wijze een plaats geven in onze herinnering.

Condoleren Bloemen bestellen

Paul Maugé

...

Paul is geboren in Calais (Fr) op 13 december 1943 en is in zijn vertrouwde omgeving in het bijzijn van zijn geliefde van ons heengegaan op 17 september 2023. Hij is de echtgenoot van Nadine Vannoote, vader van Sylvie en trotse grootvader van Justine en Julien. De uitvaart zal verlopen volgens de wens van de familie. Er is mogelijkheid voor een stil moment bij Paul op dinsdag 19 en woensdag 20 september telkens van 15 tot 19 uur. Het beeld dat Paul achterliet bij elk die hem kende zal voor altijd een plaats krijgen in de boek der herinneringen.

Condoleren Bloemen bestellen

Daniël Verbrugghe

...

Daniël zag het levenslicht voor het eerst in Poelkapelle op 30 augustus 1947 en is van ons heengegaan in Ieper op 10 september 2023. Hij is de echtgenoot van Annie Vanbeselaere die zoveel ze kon de zorg voor Daniël op haar nam. Zijn kinderen zijn Lieven en Dries. Daniël is gekend als "meester godsdienst" in de Basisschool Ter Berken in Langemark. De uitvaartdienst zal plaatshebben op zaterdag 16 september 2023 om 10 uur in de Onze-Lieve-Vrouw parochiekerk van de Madonna (Langemark-Poelkapelle), aansluitend zullen we Daniël een plaats geven in de familiegrafkelder op de plaatselijke begraafplaats. Er is mogelijkheid om Daniël een laatste groet te brengen in het Rouwcenter van woensdag 13 september tot en met vrijdag 15 september telkens van 15 tot 19 uur. Moge wij hem gedenken bij allen die van ons zijn voorgegaan.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Alice Hooghe

...

Alice is geboren in Merkem op 6 maart 1928 en overleden in Merkem op 11 augustus 2023. Zij is de echtgenote van wijlen de heer Omaar Degraeve (+4 september 2013). Alice is de moeder van Sonja Degraeve en grootmoeder van Kunegonde Verbrugghe. De uitvaartdienst zal plaats hebben in beperkte kring. Voor een stil moment bent u welkom in Rouwcenter Jonckheere, Hooyaardstraat 23a op woensdag 16 augustus 2023 van 15 tot 19 uur. We geven Alice een plaatsje in onze herinnering.

Condoleren Bloemen bestellen

Luciette “Lucienne” Dewulf

...

Luciette, iedereen kende haar als Lucienne Dewulf zag het levenslicht in Merkem op 27 juli 1934 en is van ons heengegaan in Ieper op 10 augustus 2023. Zij is de dochter van wijlen Emiel Dewulf en Sidalis Dewulf. De uitvaartplechtigheid waartoe iedereen is uitgenodigd zal plaats hebben in de Onze-Lieve-Vrouwkerk in de Madonna op donderdag 17 augustus om 10.00 uur. Voor een stil moment bij Lucienne bent u welkom in ons rouwcenter op maandag 14 augustus en op woensdag 16 augustus telkens van 15 tot 19 uur. Bij ieder die haar kende zal ze een plaatsje krijgen in de boek der herinneringen.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Maurice Gadeyne

...

Maurice is geboren in Langemark op 14 september 1951 en van ons heengegaan in Ieper op 2 augustus 2023. Hij is de zoon van wijlen Gerard Gadeyne en wijlen Godelieve Vaneygen. Broer van Maria, Gerarda,wijlen Lucien, wijlen Erna, Lucienne, Gilbert, Bernard, Freddy, Arlette, Linda en Monique. De uitvaartplechtigheid zal plaats hebben in de aula van Rouwcenter Jonckheere in intieme kring. Volgend op de uitvaartdienst zullen we de urne van Maurice een plaatsje geven in het urnenveld op de gemeentelijke begraafplaats van Langemark. Er is geen mogelijkheid tot een laatste groet.

Condoleren Bloemen bestellen

Pierrette Mersy

...

Pierrette is geboren in Ukkel op 4 februari 1938 en is na een moeizame strijd van ons heengegaan op 24 juli 2023. Zij is de levenspartner van Jean-Luc Tommeleyn. Volgens haar uitdrukkelijke wens heeft men in alle stilte en eenvoud afscheid genomen, er is geen mogelijkheid tot groeten. Voor elk die haar kende zal zij een plaats nemen in de boek der herinneringen.

Condoleren Bloemen bestellen