Maria Gauquie

...

Maria is geboren in Langemark op 5 september 1931 en overleden in Langemark op 30 juni 2020, zij is de tweelingzus van Andrea Gauquie (+2017). De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden volgens de huidige maatregelen van de overheid i.v.m. het coronavirus op dinsdag 7 juli 2020, om 10.00 uur in de St-Pauluskerk in Langemark, gevolgd door de bijzetting van Maria in de familiegrafkelder op de gemeentelijke begraafplaats in Langemark

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Paul Levrouw

...

Paul werd geboren op 16 juli 1929 in Poelkapelle en is van ons heengegaan in nabijheid van zijn dierbaren op 23 juni 2020 in Poelkapelle, Weduwnaar van mevrouw Rosa Soenen (†1997) De uitvaartdienst zal volgens wens van zijn familie plaatsvinden in intieme kring. Daarna zal Paul herenigd worden bij zijn geliefde echtgenote op de gemeentelijke begraafplaats in Poelkapelle. Een stil moment bij Paul kan in Rouwcentrum Jonckheere, Hooyaardstraat 23a, 8920 Langemark, dit kan van maandag tot en met vrijdag van 15.00 uur tot 19.00 uur, op zaterdag van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Helena Chaerle

...

Geboren in Vlamertinge op 30 april 1926 en overleden in het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper op 9 juni 2020, ze is de echtgenote van de heer Heughebaert Hubert (†2013), De uitvaartplechtigheid vindt plaats in beperkte kring en volgens de huidige maatregelen in de Sint-Andreaskerk in Bikschote . Aansluitend volgt de crematie en zullen we de asurne van Helena herenigen bij haar geliefde Hubert in het columbarium op de begraafplaats in Bikschote. U kan uw blijken van medeleven aan de familie betuigen in het rouwregister van Helena. We houden de goede herinneringen van Helena in ons hart bewaard.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Gilbert Packet

...

Gilbert werd geboren op 27 maart 1927 in Klerken en is overleden op 27 mei 2020 in Langemark. Hij is de weduwnaar van Simonne Deraeve ( +2018) De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden in beperkte kring en dit volgens de maatregelen genomen door de overheid. Aansluitend volgt de crematie en zal Gilbert bij zijn geliefde Simonne herenigd worden op de gemeentelijke begraafplaats in Langemark.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen

Marie-Louise Nuttens “Voetjes”

...

Marie-Louise Nuttens werd geboren op 20 april 1934 in Passendale en is van ons heengegaan in het W.Z.C. De Boomgaard in Langemark op 21 mei 2020. In onze gemeente is Marie-Louise beter bekend als "Marie-Louise van voetjes", het kruideniers - snoepwinkeltje in de Statiestraat in Langemark. De uitvaartdienst zal volgens de wens van haar kennissen plaatsvinden in intieme kring en volgens de maatregelen van de overheid in de aula van Rouwcenter Jonckheere in Langemark . Een stil moment bij Marie-Louise is nog niet mogelijk door de genomen maatregelen i.v.m het Corona virus, via het condoleren in het rouwregister van Marie-Louise is men in de mogelijkheid om de woorden van troost en steun te betuigen aan haar naasten.

Condoleren Bloemen bestellen

Marcella Marichal

...

Geboren in Langemark op 5 december 1924 en overleden in Ieper op 15 mei 2020. Weduwe van de heer †Gabriël Vangheluwe De uitvaartplechtigheid vindt plaats in intieme kring en volgens de richtlijnen van de overheid in de aula van Rouwcenter Jonckheere . Aansluitend zullen we Marcella begraven in de familiegrafkelder op de gemeentelijke begraafplaats in Langemark.

Rouwbrief Condoleren Bloemen bestellen